Σχετικά με εμάς

Αρχική » Σχετικά με εμάς

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ

Το κόσμημα Θεοδώρου ξεκίνησε τη λειτουργία του από το 1975. Η αγάπη για τη δημιουργία κοσμημάτων ώθησε τον ιδρυτή του, Γεώργιο Θεοδώρου, στην κατασκευή και πώληση στα καταστήματα χρυσοχοϊας.

Στα χρόνια που ακολούθησαν παρακολουθώντας τις ιδιαιτερότητες της τοπικής αγοράς, αλλά και ενσωματώνοντας την μακραίωνη Κρητική παράδοση στην τέχνη των κοσμημάτων, δημιούργησε κοσμήματα σε πολλά σχέδια σμιλεύοντας το χρυσό και προσθέτοντας πολύτιμα υλικά.

Η αγάπη για το κόσμημα λοιπόν μεταλαμπαδεύτηκε το 2008 και στην επόμενη γενιά, στις κόρες του Ελένη και Ευανθία, εμπλουτίζοντας τη συλλογή των χειροποίητων κοσμημάτων μας για τις ιδιαίτερες στιγμές σας, το γάμο σας και τη βάπτιση του παιδιού σας.

Κόσμημα Θεοδώρου
Κόσμημα Θεοδώρου

Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ

Η φιλοσοφία μας είναι ότι το κόσμημα μπορεί να είναι προσιτό σε όλους. Η τέχνη μας είναι ιεροτελεστία, την αγαπάμε και την κάνουμε με πάθος. Συνεχίζουμε να κατασκευάζουμε μουσειακά αντίγραφα απευθυνόμενοι στην τουριστική αγορά αλλά και μοναδικά κομμάτια που συνοδεύουν την καθημερινότητά μας και την παράδοσή μας.